Skip to content

Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara Neamt

Vizualizare anunt consultare piata MC1014146

Agentia Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) intentioneaza sa demareze proceduri de achizitie a serviciilor de inregistrare sistematica in Sistemul Integrat de Cadastru si Carte Funciara a imobilelor prin Programul Operational Regional Proiectul major privind „Cresterea gradului de acoperire si incluziune a sistemului de inregistrare a proprietatifor in zonele rurale din Romania” in 309 UAT – uri.
Pentru a estima cat mai corect si aproape de nivelul pieei de profit bugetul achizitiei, respectiv pretul/ha/UAT a serviciilor de inregistrare sistematica, ANCPI a publicat in data de 16.03,2021 anuntul privind consultarea de piata cu nr. MC1014146 pe site-ul www.e-licitatie.ro si cu nr. 1228/116.03.2021 pe site-ul www.ancpi.ro.
Informatii detaliate privind consultarea de piata se regasesc la:
https://www.ancpi.ro/anunt-port/ si
https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/mc-notice/view/100099737,
unde puteti gasi urmatoarele documentele: Anuntul privind consultarea de piata, nominalizarea UAT-urilor si Specificatiile tehnice preluate din Regulamentul privind realizarea verificarea si receptia lucrarilor sistematice de cadastru si inscrierea din oficiu a imobilelor in cartea funciara.