Skip to content

Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara Neamt

Sedinta PFA si PJA in data de 29.07.2021

Prin prezenta vă comunicăm că joi, 29.07.2021, ora 12, în sala de ședințe a DADR Neamț (etaj 1 în clădirea sediului OCPI), din strada Mihai Eminescu, nr. 26B, se va desfășura întâlnirea conducerii OCPI Neamț cu persoanele fizice și juridice autorizate.

 Ordinea de zi propusă este următoarea :

  1. Continuarea proiectului PNCCF – stadiu contracte prestări servicii –finanțarea 6- (finalizare CPS – 15 UAT în lucru), finanțarea 7- 2021 (în curs de semnare CF+CPS pentru 55 UAT);
  2. Continuarea Proiectului Major ,,Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”– POR – Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor Etapa 5 –  în care județul Neamț mai are 18 UAT-uri (AGAPIA, BORLESTI, CORDUN, COSTISA, DUMBRAVA-ROȘIE, GHERAESTI, HORIA, MOLDOVENI, PASTRAVENI, PETRICANI, REDIU, SAVINESTI, SECUIENI, SĂBĂOANI, TIMISESTI, TRIFESTI, URECHENI, ZANESTI). Din etapele anterioare s-au contractat 6 UAT-uri (Borca, Dămuc, Pipirig, Tarcău, Vânători-Neamț, Cîndești)
  3. Diverse (modificări legislative, lucrări pe cadastru sporadic, planuri parcelare, verificări la teren și la registrele de evidență).

Prezentul anunț a fost postat pe site-ul OCPI Neamț, afișat la sediul central și sediile BCPI-urilor din județ și transmis prin e-mail la adresele declarate de dumneavoastră.

Având în vedere condițiile impuse de prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2 participanții vor purta obligatoriu mască și vor confirma participarea prin e-mail (ca răspuns la prezentul anunț), accesul în sală realizându-se cu respectarea normelor de prevenție în vigoare.

Mulțumim pentru înțelegere și participare.

CONDUCEREA

OCPI Neamț